Directori

SAO

Revista Saó

Saó és la revista degana de la premsa en valencià, el primer número va eixir en juliol de 1976, s’edita amb periodicitat mensual i l’any 2011 ha complit 35 anys.

Metode.cat

Metode.cat

Mètode és una revista dedicada a la divulgació de la ciència i al seu estudi. Editada per la Universitat de València des de 1992, els seus objectius se centren en la pràctica de la difusió científica i en l’anàlisi dels millors mecanismes per a acomplir-la.

Mil Viatges

Mil Viatges

Com que el que més m’agrada a la vida és viatjar per conèixer la diversitat que hi ha al món, vaig decidircomençar un humil blog on comentar alguns dels llocs que més m’han agradat dels que he visitat.

Activitats Garrotxa

Activitats Garrotxa

Qui som a Activitats a la Garrotxa. Som una empresa familiar que ja fa 25 anys que estem al vostre servei per gestionar el vostre temps d’oci i lleure.Posem al vostre abast les activitats per descobrir un entorn ùnic, protegit i natural.

El Racó curios

El Racó Curiós

Qui és el Racó Curiós?

“L’avorriment es cura amb curiositat. La curiositat no es cura amb res”. – Dorothy Parker

El Racó Curiós neix com a resultat d’un conjunt de projectes de postgrau:

-Heu de triar un tema.

Cinegeticat

Cinegeticat

CINEGETICAT és un projecte nascut des del món caçador i per al món caçador.

aina Blog

AinaBlog

Des de petita que he viatjat arreu del món, primer amb els meus pares, la meva germana i la meva àvia, i després amb els amics, la meva parella i sola, combinant vacances i feina.

Enderrock logo

Enderrock

Enderrock és una publicació nascuda l’any 1993, una revista especialitzada en la difusió del pop-rock realitzat en llengua catalana arreu dels Països Catalans.

Caixa d'Enginyers

Caixa d'Enginyers

Caixa d'Enginyers és una societat cooperativa d'estalvi i crèdit que compta amb més de 150.000 socis i desenvolupa un model de banca personal, comercial, institucional i d'empresa en el territori espanyol amb la vocació de donar servei als professionals, ja siguin enginyers o d'a

Els Bastards

Els Bastards

Un bon dia d’hivern, després d’una ingesta exagerada d’alcohol i abans d’una inoblidable ressaca, ells van decidir crear un bloc. Eren més joves, per tant la insensatesa i l’atreviment sortien pels porus de la seva pell de manera desenfrenada.

Infantil

Cavall Fort

El desembre de 1961 naixia la revista Cavall Fort.

Small and nice logo

Small and Nice

Sóc la Vinyet i visc a Sitges amb el Ferran, el Roger, el petit Adrià i la nostra gossa Bimba.

Entreacte

Entreacte

Des de fa 25 anys Entreacte és la revista de referència en l'àmbit de les Arts Escèniques i Audiovisuals. Per conèixer l'opinió, la reflexió i l'actualitat del sector.

Ets el que menges

Ets el que menges

L’equip de ETSELQUEMENGES.CAT està format per un grup de professionals de la salut i la comunicació que uneixen els seus coneixements per difondre d’una manera rigorosa, contrastada i innovadora el món de la salut al voltant de la nutrició. Et vols posar en contacte amb nosaltres?

Revista Musical

Revista Musical Catalana

La Revista Musical Catalana ofereix informació de rigor i plena actualitat sobre la realitat musical catalana.

Canut.cat

Al carrer, al bar, a les places, als restaurants, als teatres, a les botigues... no hi ha millor lloc per cantar que pertot! I això és el que pretén el Càntut: promoure que durant un cap de setmana el cant i la música es facin sentir a tot arreu, en diverses formes, i tot el dia!

Corredors

Corredors.cat

  • L’objectiu principal és el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva, fonamentalment de l'Atletisme, però també del triatló, l'excursionisme i en general qualsevol esport que s'hi pugui vincular.
  • No té finalitat de lucre.
  • L’asso
Propaganda pel fet

Propaganda Pel Fet

Propaganda pel fet és una discogràfica independent catalana ubicada a Manresa creada l'any 1996 que es caracteritza pel ser una cooperativa que treballa amb els grups musicals de

Namaka

Namaka

Namaka és una revista infantil trepidant, gamberra i una mica salvatge. Tota una experiència lúdica pel nen que el motiva a provar els seus talents.

Som connexió

Som Connexió

Som Connexió no és una operadora de telefonia més. És un projecte col·lectiu creat després de fer moltes preguntes i de veure que construir alternatives reals en el camp de les telecomunicacions era possible.

Filmoteca

Filmoteca de Catalunya

La Filmoteca de Catalunya es troba en un dels barris més antics de Barcelona, el Raval, a tocar de la Rambla de les Flors i del Liceu, d’una banda, i del Paral·lel i els seus teatres, de l’altre.

Girona

Ajuntament de Girona

En aquest espai hi podreu trobar la informació i els contactes dels serveis que ofereix l’Ajuntament de Girona. Esperem que aquesta plataforma sigui de la vostra utilitat i us convidem a transmetre’ns comentaris i suggeriments.

Llegir en cas d'incendi

Llegir en cas d'incendi

Revista digital de cultura dedicada a la difusió de literatura, art, teatre i música amb ressenyes i entrevistes

ServiGourmet

ServiGourmet

Botiga de Qualitat, proximitat i servei al cor del Maresme

Aquesta primera ServiTeca compta amb l’experiència i tracte proper de Servifruit Mataró.

Valors

Valors

La revista Valors és una publicació editada des del voluntariat per l’Associació Cultural Valors, entitat sense ànim de lucre amb seu a Mataró. Revista especialitzada en la reflexió entorn els valors humans i l’actualitat vista des d’aquest prisma.

Betes i Clicks

Betes i Clicks

Amb aquest blog la nostra intenció és explicar de forma senzilla i sense complicacions de que van totes aquestes eines, programes, webs, etc del que s’anomena web 2.0

Nintenhype logo

Nintenhype.cat

Sigueu benvinguts i benvingudes a la comunitat catalana de Nintendo!

wetravel.cat

WeTravel.cat

Wetravel.cat és un bloc de viatges en català on intentarem plasmar tot allò que busquem quan navaguem per la xarxa per documentar-nos abans d’un viatge.

Curiositats.cat

Curiositats.cat

'Curiositats.cat', un portal web que us descobrirà tot allò que no sabíeu i que heu intentat esbrinar sobre els animals, plantes i éssers vius, art, música, esports, cos humà i salut, cultura i religió, física i química, geografia, història, informàtica i internet.<

Basquet Manresa

Bàsquet Manresa

L'any 1931 es funda el Manresa Basquetbol Club. El club es fusionà l'any 1934 amb el CB Bages i naixia així la Unió Manresana de Bàsquet.

Tornaveu logo

Tornaveu

Tornaveu, Associacionisme i Cultura va néixer el desembre del 2009 per a donar veu als col·lectius, al conjunt d’associacions socioculturals que constitueix la societat civil de l’àmbit territorial de parla catalana.

RACC

RACC

El Club

Des del naixement del Club el 1906, continuem treballant al servei dels nostres socis perquè tinguin la tranquil·litat de sentir-se protegits en tot moment: a la carretera, de viatge, a casa seva... Per això, ens preocupem d’oferir-los un servei àgil, eficient i personalitzat.

DIR

DiR

Grup DiR és una empresa fundada el 1979 per Ramon Canela i Piqué que gestiona disset gimnasos a Barcelona i Sant Cugat del Vallès. Amb més de 70.000 socis i 400 empleats, DiR és una cadena de gimnasos de Catalunya i una de les més potents d'Espanya.