Directori

Propaganda pel fet

Propaganda Pel Fet

Propaganda pel fet és una discogràfica independent catalana ubicada a Manresa creada l'any 1996 que es caracteritza pel ser una cooperativa que treballa amb els grups musicals de

Jugar i Jugar

Jugar i Jugar

Son dues mares apassionades pel joc infantil, aquí publiquem els nostres articles d'opinió i també els d'altres professionals amb qui compartim les mateixes inquietuds.

Agrocultura

Agrocultura

L’Era publica la revista trimestralment i en el moment que arriben els exemplars etiquetem els sobres, ensobrem i la portem a Correus.

 

Gaming.cat

Gaming.cat

Gaming.cat és una comunitat i la comunicació sobre la majoria de temes té lloc en el grup de Telegram. També et pots posar en contacte amb l’administrador del web enviant un correu-e a

Social Mirror

Social Mirror

Sabem què et preocupa (incrementar visites, vendes i import mitjà del tiquet; reduir cistelles abandonades, CPC i costos operatius) – ho hem viscut! – i como solucionar-ho (SEO, optimització del site, cross-selling, contingut personalitzat, etc).

Patufets al món

Patufets al món

Som tres mares catalanes escampades entre West Cork (Irlanda), Berlín (Alemanya) i Johannesburg (Sud-àfrica).

Be negre

Be Negre

Benegre.cat és una plataforma de continguts satírics sobre l’actualitat política i social de Catalunya fundada el 23-F de 2012.

Comicat

Comicat

Sigueu benvingudes i benviguts a ComiCat, un web sobre còmic en català realitzat per un grup d'amants del còmic.

Tinet

Tinet.cat

Tarragona InterNET / La xarxa ciutadana de la demarcació de Tarragona

TINET és un servei de la Diputació de Tarragona que ofereix atenció, eines i activitats de caire telemàtic adreçades a tota la població.

El Viatger

El Viatger

La fotografia és el meu mitjà d’expressió natural. La primera càmera digital em va costar tot un sou i només tenia 3 megapíxels, però amb ella vaig fer els primers passos dins el món de la fotografia.

El temps

Eltemps

El Temps és un setmanari de política i cultura editat a València per Edicions del País Valencià des de 1984.

Canut.cat

Al carrer, al bar, a les places, als restaurants, als teatres, a les botigues... no hi ha millor lloc per cantar que pertot! I això és el que pretén el Càntut: promoure que durant un cap de setmana el cant i la música es facin sentir a tot arreu, en diverses formes, i tot el dia!

aina Blog

AinaBlog

Des de petita que he viatjat arreu del món, primer amb els meus pares, la meva germana i la meva àvia, i després amb els amics, la meva parella i sola, combinant vacances i feina.

la directa logo

Directa

La Directa és un mitjà de comunicació cooperatiu en català d'actualitat, investigació, debat i anàlisi amb més de deu anys de trajectòria.

Cinegeticat

Cinegeticat

CINEGETICAT és un projecte nascut des del món caçador i per al món caçador.

Mil Viatges

Mil Viatges

Com que el que més m’agrada a la vida és viatjar per conèixer la diversitat que hi ha al món, vaig decidircomençar un humil blog on comentar alguns dels llocs que més m’han agradat dels que he visitat.

Bonart

Bon Art

El 19 de novembre del 1999 es va presentar el número 1 de la revista bonart. Una iniciativa conjunta de l’artista i col·leccionista Anna Maria Camps i del crític d’art i gestor cultural Ricard Planas, que ha disposat de l’assessorament del periodista Narcís Planas.

DIR

DiR

Grup DiR és una empresa fundada el 1979 per Ramon Canela i Piqué que gestiona disset gimnasos a Barcelona i Sant Cugat del Vallès. Amb més de 70.000 socis i 400 empleats, DiR és una cadena de gimnasos de Catalunya i una de les més potents d'Espanya.

ServiGourmet

ServiGourmet

Botiga de Qualitat, proximitat i servei al cor del Maresme

Aquesta primera ServiTeca compta amb l’experiència i tracte proper de Servifruit Mataró.

Revista castellers.cat

RevistaCastells.cat

La Revista Castells és una publicació castellera independent que té com funció informar, debatre, analitzar i viure amb la màxima intensitat el món casteller. La Revista va néixer el 2004 com a publicació periòdica de paper.

RACC

RACC

El Club

Des del naixement del Club el 1906, continuem treballant al servei dels nostres socis perquè tinguin la tranquil·litat de sentir-se protegits en tot moment: a la carretera, de viatge, a casa seva... Per això, ens preocupem d’oferir-los un servei àgil, eficient i personalitzat.

Ciutat Nova

Ciutat Nova

Som una publicació hereva d’un patrimoni de dècades de cultura de diàleg i de visió positiva de la realitat que ens envolta.

Fosbury

Fosbury.cat

La Fosbury és la revista i l’espai de tot l’altre esport.

Un projecte compartit per un grup d’amics i amants de l’esport que vol omplir un buit en el mercat mediàtic català, revertint o contrapesant la situació de predomini del futbol envers la resta de disciplines espo

wetravel.cat

WeTravel.cat

Wetravel.cat és un bloc de viatges en català on intentarem plasmar tot allò que busquem quan navaguem per la xarxa per documentar-nos abans d’un viatge.

Lilla dels llibres logo

Illa dels llibres

L’illa dels llibres és un espai dedicat a la literatura i al món dels llibres. Creat al mes de novembre de l’any 2006, L’illa dels llibres ofereix als seus lectors, informacions sobre novetats editorials, entrevistes, notícies, enquestes….

Caixa d'Enginyers

Caixa d'Enginyers

Caixa d'Enginyers és una societat cooperativa d'estalvi i crèdit que compta amb més de 150.000 socis i desenvolupa un model de banca personal, comercial, institucional i d'empresa en el territori espanyol amb la vocació de donar servei als professionals, ja siguin enginyers o d'a

Va de pares

El blog col·lectiu sobre paternitat

Ens agrada escriure i tenim moltes coses a dir.

ycom logo

YCOM

Comunitat 2.0 en català per la generació conectada i la cultura digital www.ycom.cat

Empordà

Empordà

El Setmanari de l'Alt Empordà és el punt de referència informatiu d'aquesta comarca des del 4 de gener de 1978. Quan tot just la societat democràtica començava a caminar, la nostra publicació va iniciar el seu camí per ocupar l'espai deixat per les publicacions del Movimiento.

Saula

Cafè Saula

Per aconseguir un bon cafè, s'ha de collir quan el fruit està en el punt just de maduració. Com que en una planta hi ha, en el mateix moment, fruits en diferents estats de maduració, la recol•lecció manual és l'única manera d'assegurar que els fruits estan en el grau de maduració òptim.

Metode.cat

Metode.cat

Mètode és una revista dedicada a la divulgació de la ciència i al seu estudi. Editada per la Universitat de València des de 1992, els seus objectius se centren en la pràctica de la difusió científica i en l’anàlisi dels millors mecanismes per a acomplir-la.